Wat je absoluut behoort te weten over linkbuilding

Stel je hebt een muziek webshop en die wil je graag hoog in Google laten komen dan heb je ten eerste natuurlijk prima teksten nodig. Maar daarna heb je goede backlinks van andere sites nodig.

Kijk op een website van een linkbuildings firma en er word je aangeraden veel backlinks te nemen.

linkbuilding uitbesteden

Ja, Google bepaalt nog steeds voor een groot deel de staat van jouw internetpagina, aan de hand van het linkprofiel. In theorie is het zo dat als je veel waardevolle links hebt je hoger in google komt. Maar het zijn niet alleen de backlinks maar ook je linkprofiel die je positie bepaalt.
 

Over linkbuilden

 


Linkbuilden is het verzamelen van backlinks naar je webshop. Jammer genoeg klinkt dit simpeler dan de praktijk ons leert.
Sterker nog, er zijn meer mensen die het fout doen,dan goed.

Voordat we het sowieso gaan hebben over het bijeenbrengen van de exacte backlinks, wil ik eerst stil staan bij de backlinks waar men het nooit over heeft.
Backlinks waar men het niet over heeft

Men heeft het vaak over waar je goede backlinks kunt krijgen maar voor meer info men vergeet dikwijls ook te vertellen dat slechte backlinks linkbuilding tool funest zijn voor je site.
Zoals gezegd kunnen slechte backlinks je website in gevaar brengen en zak je heel snel naar beneden in googls ranking. Sinds de Google Pinguïn update mag het toch wel duidelijk zijn dat slechte backlinks absoluut je positie in Google schaden. Dat geldt dus ook voor slechte linkbuilding.Je linkbuilding uitbesteden moet je derhalve door seo experts laten doen.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat je absoluut behoort te weten over linkbuilding”

Leave a Reply

Gravatar